Hör du sämre?

Om ja - vänta inte för länge. Att höra och uppleva ljud är livskvalitet.

Vi kan erbjuda ett unikt omhändertagande av din hörsel. Aktiv Hörsel Stockholm samarbetar med världsledande leverantörer för att alltid presentera den bästa hörtekniken på marknaden. När hörseln har förändrats arbetar vi för att skräddarsy och anpassa hörselförbättrande teknik till var kund för ett optimalt hörande.

Hörseltest

Vi gör hörselmätningar i ljudisolerad miljö. Resultaten redovisas i ett audiogram och vi går igenom dina resultat tillsammans. Du behöver ingen remiss för att testa din hörsel hos oss. Du får med dig ditt audiogram undertecknat legitimerad audionom. Välkommen att boka tid till oss.

Önskar du få en indikation på hur din hörsel fungerar rekommenderar vi dig att testa vårt hörseltest online.

Hörseltest online

Hörteknik

Hörapparater

Vi har ett brett sortiment av högteknologiska produkter med exceptionell ljudkvalitet. Hörapparater som hjälper vid nedsatt hörsel och tinnitus. Vi är specialister på att ta fram produkter som kombinerar bästa möjliga hörselkorrigering med en design som passar dig. Vi har allt från små diskreta produkter som inte syns i öronen till uppladdningsbar teknik och ”headsets” som är kompatibla med din mobil. För oss är det ett nöje att presentera apparater som estetiskt tilltalar dig förenat med vår expertis att få dig att höra bättre.

Kommunikationsprodukter / konferenssystem

Om du har svårt att höra på avstånd så finns små och lättanvända externa mikrofoner. Dessa kan tillämpas i t.ex. mötessituationer, på konferens och vid föreläsningar. Produkterna har utformats för att vara diskreta och behändiga. Allt för minskad ansträngning och förenklad kommunikation i din yrkesmiljö eller vardag.

Hörselskydd / In-ear

Välkommen in till vår hörselstudio! Vi gör individuella avtryck av dina öron för skräddarsydd passform.

Det finns hörselskydd speciellt utvecklade för att dämpa ljudnivån och skydda öronen utan att påverka ljudkvaliteten.

Vi samarbetar även med olika leverantörer av In-ear system och är specialister på att göra korrekta avtryck enligt angivelser. Vi välkomnar dig som musiker/artist att göra dina avtryck hos oss.

Läs mer